Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του 1ου  Γυμνασίου Πειραιά

 

PC228908

ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

progr2

 

 

Ωρες υποδοχής κηδεμόνων

Κανονισμός σχολείου

 

Έκθεση αξιολόγησης 2020-21

 

23/9/2021

Καλούνται οι γονείς- κηδεμόνες των μαθητών που δεν έχουν εγγραφεί στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο να  τους κάνουν εγγραφή με σκοπό τη δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου.

Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου που είχαν εγγραφεί στο Δημοτικό  δεν χρειάζεται να κάνουν ξανά εγγραφή και διατηρούν τους ίδιους κωδικούς.

Οδηγίες εγγραφής

 Η εγγραφή γίνεται από τη σελίδα  https://register.sch.gr/students   Στην ίδια σελίδα μπορεί να φτάσει κάποιος από την πύλη του ΠΣΔ www.sch.gr ακολουθώντας το σύνδεσμο «Εγγραφή».

 

  •          Η εγγραφή γίνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή/τριας.  Στη σελίδα υπάρχουν σχετικές οδηγίες τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσουν ώστε η εγγραφή να είναι επιτυχής. Δείτε αναλυτικά τον οδηγό έγγραφής: https://register.sch.gr/students/docs20/StudentsRegisterHelp.pdf 
  •  Για την εγγραφή των μαθητών στο ΠΣΔ απαιτείται η συμπλήρωση του Αριθμού Μητρώου του μαθητή. Για τους μαθητές Α' και Β' Γυμνασίου αναγράφεται στον έλεγχο προόδου του προηγούμενου έτους, για τους μαθητές της Α' Γυμνασίου πρέπει να επικοινωνούν με το σχολείο για να τον μάθουν.Συνιστούμε στον γονέα/κηδεμόνα την αναγκαιότητα ορθής αναγραφής της διεύθυνσης e-mail του καθώς επίσης και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.         Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας θα αποσταλεί e-mail με τα στοιχεία εγγραφής στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο γονέας/κηδεμόνας στην ηλεκτρονική αίτηση.

 

 

OROL2

  

 

Αποτέλεσμα εικόνας για saferinternet


Ασφάλεια στο Διαδίκτυο